NIHF – Norsk Islandshestforening

Landslaget

Fra og med sesongen 2019 er juniorklassen i sport utvidet til å gjelde fra og med 14 år, til og med 17 år. Dette er den samme aldersinndeling som i gædingakeppni. Det vil si at ungrytterklassen er fra og med det året man fyller 18 år.

 

Rytterne kan velge
Det er likevel slik at ryttere som fyller 16 år i løpet av året står fritt til å velge om de ønsker å ri junior- eller ungrytterklasse.
Alle ryttere  som ønsker å komme i betraktning til det norske VM-landslaget som ungryttere,  må ri ungrytterklassen på kvalifiserende stevner. Dette gjelder også om du er 16 og 17 år. Vil du komme i betraktning til VM, må du altså konkurrere i ungrytterklassen.

 

Uttakskriterier med finaler
Når det gjelder uttak til VM må man ri minst to WR-stevner i tillegg til NM for å komme i betraktning. Nytt av året er at man også må kunne vise til finaleresultater fra minst to WR-stevner i den disiplinen man satser på, samt finale fra NM. Det samme gjelder for ryttere bosatt i utlandet. Disse må i tillegg selv sørge for å sende resultater fra ev. utenlandske WR-stevner inn til landslagsleder og su@nihf.no på mail. NM er obligatorisk, og vil i år bli arrangert på Biri.

 

Spørsmål kan rettes til Tina Oppen, mob. 97080752, e-post tinaoppen@gmail.com eller på messenger.

tina

Landslagsleder

Tina Oppen

T: +47 97 08 07 52
E: tinaoppen@gmail.com

Cecilie

Landslagsassistent

Cecilie Reiersen

T: +47 91 74 29 15
E: cec.reiersen@gmail.com

Anja

Leder for rekruttlaget

Anja Oppen

T: +47 93 24 36 61
E: anjaoppen@gmail.com

Se dokumenter LANDSLAG her

Nyheter

Hekta på islandshest? Bli medlem!