NIHF – Norsk Islandshestforening

Barn, ungdom og fritid

BUF er NIHF sitt rådgivende organ i spørsmål som angår barn, ungdom og fritid. BUF skal arbeide for økt engasjement fra barn og ungdom, og at det legges til rette for møter i ungdomsrådet. Det skal også legges til rette for aktiviteter for alle de som ikke konkurrerer, men som ønsker andre tilbud.

 

Utvalget består av fire medlemmer. Kari Egelandsdal er leder og dermed medlem av styret i NIHF, Julie Holtesmo og Ragnhild Rekanes er utvalgsmedlemmer. Eline Andreassen er ungdomsrepresentant, hun er valgt av ungdomsrådet.

 

BUF har for tiden flere oppgaver som vi arbeider med:

 

NIHF-cup

Annethvert år (oddetalls-år) vil vi arrangere NIHF-cup for junior- og ungryttere. NIHF-cupen er lagt opp som et samarbeid mellom BUF og et eller flere lokallag tilknyttet NIHF.

 

FEIF-cup

Vi vil hvert år sende et lag til FEIF cup (partalls-år) og -camp (oddetalls-år). FEIF er den internasjonale islandshestforeningen og «paraplyen» som alle de nasjonale islandshestforeningene er medlemmer av. FEIF-cup er for ungdom mellom 14 og 17 år og er en uke der ungdommer fra alle FEIF sine medlemsland møtes for å trene og konkurrere. Norge får sende et lag med fem ryttere. FEIF-camp er også for ungdom i den samme aldersgruppen. Her møtes deltakerne for en sosial uke der de stifter bekjentskap på tvers av landegrenser og lærer om islandshestkulturen i vertskapslandet. Begge disse arrangementene skifter vertskapsland fra år til år.

 

Fjellfestivalen

Høsten 2018 var vi med på å arrangere et storslagent islandshesttreff på Kvistli, et arrangement med aktiviteter for hele familien. Fjellfestivalen ble en suksess, og er kommet for å bli en tradisjon blant både tur- og konkurranseryttere.

 

 

Dette er bare noe av det vi arbeider med, og vi vil gjerne ha innspill fra medlemmene dersom dere har ideer til aktiviteter. Vi oppfordrer også lokallagene til å ta kontakt dersom dere vil ha tips til hvordan arbeide og legge til rette for barn, ungdom og fritid på klubbnivå.

_7005257_500

Utvalgsleder Barn, Ungdom & Fritid

Kari Egelandsdal

T: +47 91 89 89 40
E: bub@nihf.no

R.R

Utvalgsmedlem

Ragnhild Rekanes

T: 918 27 192
E: boturridning@outlook.com

Julie_7004909
Eline

Utvalgsmedlem

Julie Holtesmo

T: +47 97 61 78 99
E: julieholtesmo@live.no

Medlem/ungdomsrepresentant

Eline Dalen Adreassen

T: +47 46 80 80 17
E: elineandreassen@live.no

Se dokumenter BUF her
Rideskoler Islandshest

Nyheter

  • Ta ferien i Norge i år, og få opplevelser for livet - på hesteryggen! Bø og Lifjell Turridning er et alternativ i Midt-Telemark, og byr på spennende turer fra to timer til helgeturer....

  • Gå ikke glipp av årets begivenhet til fjells! Fjellfestivalen er nå åpen for påmelding....

  • Vinnerne av de ulike premiene i turkonkurransen er trukket, og her er de heldige:...

  • Korrekt dato for Fjellfestivalen er 21. - 23. august 2020, og ikke 21. - 28., som ved en feil ble opplyst i annonse i seneste nummer av Islandshestforum. ...

  • Norsk Islandshestforenings nye strategiplan for perioden 2020-2024 er nå ferdig....

  • Islandshestforum nr. 2/2020 er nå på vei til postkassene. ...

Hekta på islandshest? Bli medlem!