NIHF – Norsk Islandshestforening

Barn, ungdom og fritid

BUF er NIHF sitt rådgivende organ i spørsmål som angår barn, ungdom og fritid. BUF skal arbeide for økt engasjement fra barn og ungdom, og at det legges til rette for møter i ungdomsrådet. Det skal også legges til rette for aktiviteter for alle de som ikke konkurrerer, men som ønsker andre tilbud.

 

Utvalget består av fire medlemmer. Kari Egelandsdal er leder og dermed medlem av styret i NIHF, Julie Holtesmo og Ragnhild Rekanes er utvalgsmedlemmer. Eline Andreassen er ungdomsrepresentant, hun er valgt av ungdomsrådet.

 

BUF har for tiden flere oppgaver som vi arbeider med:

 

NIHF-cup

Annethvert år (oddetalls-år) vil vi arrangere NIHF-cup for junior- og ungryttere. NIHF-cupen er lagt opp som et samarbeid mellom BUF og et eller flere lokallag tilknyttet NIHF.

 

FEIF-cup

Vi vil hvert år sende et lag til FEIF cup (partalls-år) og -camp (oddetalls-år). FEIF er den internasjonale islandshestforeningen og «paraplyen» som alle de nasjonale islandshestforeningene er medlemmer av. FEIF-cup er for ungdom mellom 14 og 17 år og er en uke der ungdommer fra alle FEIF sine medlemsland møtes for å trene og konkurrere. Norge får sende et lag med fem ryttere. FEIF-camp er også for ungdom i den samme aldersgruppen. Her møtes deltakerne for en sosial uke der de stifter bekjentskap på tvers av landegrenser og lærer om islandshestkulturen i vertskapslandet. Begge disse arrangementene skifter vertskapsland fra år til år.

 

Fjellfestivalen

Høsten 2018 var vi med på å arrangere et storslagent islandshesttreff på Kvistli, et arrangement med aktiviteter for hele familien. Fjellfestivalen ble en suksess, og er kommet for å bli en tradisjon blant både tur- og konkurranseryttere.

 

 

Dette er bare noe av det vi arbeider med, og vi vil gjerne ha innspill fra medlemmene dersom dere har ideer til aktiviteter. Vi oppfordrer også lokallagene til å ta kontakt dersom dere vil ha tips til hvordan arbeide og legge til rette for barn, ungdom og fritid på klubbnivå.

_7005257_500

Utvalgsleder Barn, Ungdom & Fritid

Kari Egelandsdal

T: +47 91 89 89 40
E: buf@nihf.no

R.R

Utvalgsmedlem

Ragnhild Rekanes

T: 918 27 192
E: boturridning@outlook.com

Julie_7004909
image0 (2)

Utvalgsmedlem

Julie Holtesmo

T: +47 97 61 78 99
E: julieholtesmo@live.no

Medlem/ungdomsrepresentant

Camilla Onshuus

T: +47 992 36 979
E:

Se dokumenter BUF her
Rideskoler Islandshest

Nyheter

  • Avlyste stevner og coronarestriksjoner gjør nå at det åpnes for digitale NM-kvalifiseringer. Her er vilkårene....

  • På bakgrunn av at flere Worldranking/ B-stevner er avlyst vil det i år kun være krav om å delta på ett Worldranking/ B-stevne og NM for å bli vurdert til VM....

  • I fjor gjorde avlsutvalget unntak fra regelen om at hingster må være vist før å kunne brukes i avlen....

  • Tirsdag ble det klart at det ikke blir Hrimnirstevne i 2021. Det er det tredje avlyste stevnet denne våren....

  • Årets uttakningskomite er nå konstituert....

  • Hrani Islandshestforening avlyser sitt tradisjonsrike St. Hans-stevne for andre år på rad....

Hekta på islandshest? Bli medlem!

Malcare WordPress Security