NIHF – Norsk Islandshestforening

Dommer & Utdanning

Utvalget arrangerer kurs forskjellige steder i landet, i samarbeid med lokallag. Ta gjerne en titt på kurstilbudene våre, dette er anerkjente kurs som gir en sterk og god kompetanse. Spesielt anbefaler vi Hestekunnskapskursene, som er kurs ALLE kan være med på!

Vi har og kurs for deg som ønsker å bli instruktør eller dommer. Du kan lese litt om kursene i regi Norsk Islandshestforening her.

Vi vil gjerne arrangere kurs i hele landet, men trenger lokallagenes hjelp for å få dette til. Ta kontakt om DERE vil ha kurs!

 

Siste nytt, 18. mars 2019

  • Høstens terminliste er fullstappet av kurs i hele landet. Disse spikres 1.mai og ligger ute på sporti innen 1.juli. Utvalget takker alle som har tatt kontakt, det er gøy at så mange klubber vil heve kompetansen hos medlemmene sine!
  • Ta kontakt om du ser noe feil på dommer- og instruktørlisten slik at vi får oppdatert den
  • Årsmøtet er over, og det har ikke skjedd så store endringer i utvalget. Inger Lise sa ja til gjenvalg, og Tina/Ine byttet plass for et år. Takk for tilliten, vi gleder oss til å ta fatt på nye prosjekter, samt kvalitetssikre de pågående
  • Regelverk, strukturer etc. er oppdatert! Ta en titt!
    Det er mest endringer i ordlyd, men verdt å merke seg er at fra 2020 må de som skal ta dommereksamen ha instruktørutdannelse eller tilsvarende. Dette er et ønske og et kommende krav fra FEIF. Avgjørelsen har ikke tilbakevirkende kraft.

 

Mandat
Mandatbeskrivelse for utvalget dommer- og utdanning: Mandatbeskrivelse

_7005258_500

Utvalgsleder Dommer & Utdanning

Ine Smedbakken

T: +47 986 042 27
E: du@nihf.no

Utvalgsmedlem

Tina Oppen

T: +4797080752

E: tinaoppen@gmail.com

Utvalgsmedlem

Inger-Lise Fosmo Faksgaard

T: +47 41 24 32 09
E: inger-lise-faksvaag@outlook.no

Se dokumenter D&U her

Nyheter

Hekta på islandshest? Bli medlem!

Malcare WordPress Security