det er ikke hver dag man rir 131 hester i følge!

Fjellfestival – en festival for alle

Regnvær ingen hindring

Det blir folksomt i fjellet når 131 ryttere stiger til hest og legger av gårde i flokk og følge. Morten og Anne Ma på Kvistli ønsket samtlige velkommen og hadde lagt alt godt til rette for en storslått samling for hesteentusiaster i alle aldre og på alle nivåer siste helgen i august 2023. I år ble det nokså vått, men ingen sure miner av den grunn! Islandshesten tåler det meste, og det gjør rytterne også.

NIHF benytter anledningen til å takke Morten og Anne Ma Sæterhaug og alle de som var med og stilte opp med rigging før og etter, god planlegging, strålende humør og stor gjennomføringsevne til tross for utfordrende værforhold denne gangen. Takk for opplevelser man ikke kommer til å glemme, og for anledningen til å ta med seg venner og kjente på et arrangement som virkelig får vist fram hva islandshesten er god for.

Bildene er fra turene, men i tillegg var det clinics (dvs. undervisning med hest), underholdning, felles måltider og teltleir.

Å ri i Folldal og Hjerkinn er noe helt spesielt. Høy himmel, åpne områder, nydelig rideunderlag og fantastisk natur. Det å få ri på egen hest, eller få lov å dra sammen med gode venner på lånt hest, er gode opplevelser – for livet!

Foto: Anna Sonesson

Lang lang rekke...

Lang, lang rekke… 2,5 meter hest, en meter i mellom og ca 130 ekvipasjer… Det blir en nærmere 500 meter lang rekke med hester det!

Foto: Lise-Lotte Bjarnardottir

Foto: Lise-Lotte BjarnardottirMalcare WordPress Security