NIHF Ungdomsleir 2023 avlyst

NIHF ungdomsleir 2023 skulle etter planen ha vært arrangert 24.-30. juli i Tresfjord. Vestnes Islandshestforening var arrangør av leiren.. Slik blir det ikke.

Av NIHF

Det er svært beklagelig at vi må avlyse leiren i år, men grunnet for få påmeldte ser vi ingen annen utvei. Vestnes Islandshestforening og NIHF beholdt håpet om flere påmeldte til siste sekund, men tre påmeldte er rett og slett for få.

VIHF hadde lagt ned et svært godt arbeid med leiren, og skaffet både instruktører, dommere, sekretariat og andre nøkkelpersoner som skulle til for å arrangere en fantastisk leir.

Vi, både VIHF og BUF, må nok erkjenne at vi var sent ute med å annonsere årets NIHF Ungdomsleir. Dette tror vi er en vesentlig årsak til at så få meldte seg på. Vi i BUF ønsker likevel tilbakemelding fra potensielle deltakere, hvorfor meldte du deg ikke på? Dette gjelder for både deltakere og foreldre. Send oss en mail til buf@nihf.no. Vi vil, sammen med VIHF, gjerne prøve igjen. Hva skal til for at dere melder dere på? Kanskje var det feil tidspunkt for eksempel?Malcare WordPress Security