Nytt nyhetsbrev sendt ut

Tirsdag ble det sendt ut nytt nyhetsbrev fra NIHF, her han du se hva det inneholdt.

Av Stein Larsen

En gang i måneden sender NIHF ut nyhetsmail til medlemmene med kjapp informasjon, Etter som det er masseutsendelse, kan det godt være din mail havnet i spam-filteret. Uansett, for å sikre at alle får informasjonen, gjentar vi innholdet her.

Det har vært diskusjoner om prisene på Pinsestevnet i sosiale medier. Det forstår vi. Men for å illustrere kostnadsbildet med å arrangere stevnet, henviser vi til egen sak på nihf.no. Den illustrerer hvor dyrt det er å arrangere stevnet. Les den her.

Så en gladmelding. Etter manges ønske er det nå åpnet for C-klasser på Pinsestevnet! Les mer her

NIHF inviterer til kurs i stevneprogrammet Ice-Test NG (New Generation) mandag 24.april kl.19.00. Kurset er gratis for medlemmer av NIHF. Dette er et alternativ til Sportfengur som benyttes i dag, og det blir valgfritt for klubbene å benytte enten Sportfengur eller Ice-Test. Kurset vil blir gjennomført av Lutz Lesener, som er vår tyske kollega og hovedpersonen bak utviklingen av Ice-Test. Det betyr at kurset blir gjennomført på engelsk.  Dette kurset passer både for dommere, til instruksjon hvordan dommerkarakterer settes, og sekretariat med å sette opp stevnet. Kursleder er Jan Petter Reiersen – NIHF, som vil gi en kort introduksjon, og vil være NIHF sin kontaktperson for både dommere og sekretariat når det er spørsmål til Ice-test og stevneprogram. Kurset kjøres i Zoom og hver deltager vil få link til kurset samt brukernavn og passord for tilgang til Ice-Test sin Demo versjonen. Det vil åpnes for påmelding på Sporti.no. 

Det blir også «Åpen spørretime» for medlemmene i løpet av april måned. Følg med på nihf.no for mer info.

NIHF arrangerer kurs i foring av drektig og diende hoppe. Påmelding tar du her.

Husk rytterlisens for 2023. Alle ryttere som skal delta på A og B – stevner, stevner med WR disipliner og NM Gædingakeppni må løse rytterlisens. Lisensen betales årlig. Lisensen for 2023 er kr. 300,-.  Betaling for rytterlisens må være registrert for at påmelding til A og B- stevner og NM Gædingakeppni er gyldige. Her er link til betalingen.

Fortsatt strålende vår til alle!

Med hilsen

StyretMalcare WordPress Security