Vinneren av turkonkurransen for desember 2023 er trukket 

I desember var det god deltakelse i NIHF turkonkurranse. Det var 87 unike deltakere fra 22 ulike klubber. Til sammen ble det ridd 685 turer! Vi er imponert over hvor mye mange har ridd i en ellers travel måned med veldig varierende og tidvis krevende vær i mange deler av landet! 

AV BUF

Nok en gang er det en av klubbene i sørvest som har flest deltakere, nemlig Isafold. Isafold hadde denne måneden 14 deltakere. På andreplass finner vi hele tre klubber med ni deltakere nemlig Gladur, Arvakur og Sleipnir. For andre gang på rad er vinneren fra klubben med flest deltakere, nemlig Isafold. Vinneren vant på ekstraloddet sitt og hadde ritt ni turer. 

Gratulerer så mye med ny flott hjelm Torunn! 

Konkurransen for januar er allerede godt i gang, og vi har som alltid plass til mange flere. Husk å legge inn bilder som kommentarer til din egen første kommentar, det er flere som har glemt seg litt ut med dette i det siste. 

Har du ikke hørt om konkurransen før? Sjekk den ut da vel! Du finner den på facebook under navnet «NIHF Turkonkurranse» Malcare WordPress Security