Viktig nytt til alle medlemmer

Norsk Islandshestforening og Tølt.no ønsker alle God Jul og Godt Nytt År.

 

Fra første januar 2022 får alle medlemmer i NIHF gratis tilgang til nyhetene og reportasjene på tølt.no. Men det er ikke den eneste førjulsnyheten..

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Da årsmøtet i NIHF vedtok å beholde Forum, satte styret seg ned for å se på en løsning som sikret et levende nettsted, fortsette med Islandshestforum og derigjennom oppnå en mer samlet kommunikasjonsstrategi. Løsningen ble et samarbeid med tølt.no og en endret avtale med Hestesportmedier, som er selskapet bak tølt.no og Trav365.

– Det handler om å få mest mulig ut av hver krone for NIHF. Et fortsatt godt Islandshestforum, egen hjemmeside med medlemsinformasjon og tilgang på en nettside med nyheter for medlemmene. Alt uten at det blir dyrere for dem og Norsk Islandshestforening. Nå har vi fått en avtale som sikrer dette, og som gjør det enda mere attraktivt å være medlem i NIHF gjennom nok en medlemsfordel, sier leder Even Hedland.

Han sier det handler om å møte fremtiden.

– Vi respekterer selvsagt at medlemmene vil ha Islandshestorum, samtidig møter vi nå den digitale fremtiden på en god måte, sier han.

Fra 1. januar vil alle hovedmedlemmer i NIHF ha fått opprettet en bruker på tølt.no. Deres oppgitte mail hos Norsk Islandshestforening vil være deres bruker. Så vil man få tildelt et passord, som man selv endrer på «Min side». Deretter er det fri tilgang for brukerne. En egen oppskrift på dette kommer i romjulen. Det er viktig å understreke at alle dem som er hovedmedlemmer i Norsk Islandshestforening i dag, og har abonnement på tølt.no, vil beholde sine eksisterende brukerkontoer. De vil få sine autotrekk på abonnementene der stoppet stoppet fra 1. januar, og et års abonnement automatisk tillagt siste dag de har betalt for.

Samtidig som alle får tilgang til tølt.no, overtar Hestesportmedier produksjonen av Islandshestforum. Det er laget en pakkeløsning som gjør at NIHF nå får oppdatert egen hjemmeside med relevant informasjon til medlemmene, et fortsatt godt Islandshestforum og sikrer medlemmene tilgang et aktivt nettsted. Alt innenfor de samme rammer som man har hatt for medieproduksjon siste år.

– For en som har vokst opp med islandshest, trent og konkurrert og nå driver en nyhetsside om den fantastiske hesten vår, er dette en stor dag. Stor fordi den jobben som er lagt ned på tølt.no er så anerkjent at Norsk Islandshestforening vil samarbeide med oss, og stor fordi det betyr at vi kan utvikle oss og tilby enda mer. Jeg gleder meg og er veldig ydmyk for oppgaven, sier redaktør Ida Nielsen på tølt.no.

Når det gjelder hjemmesiden til NIHF og Forum, er det Hestesportmedier som overtar produksjonen av dette i samarbeid med et redaksjonsråd.

– Vi har produsert hjemmesiden til Norsk Islandshestforening i et år og det har vært skikkelig moro å være tilbake i miljøet. Når vi nå skal lage Islandshestforum også, er det ut fra en tanke om at man kan drive «litt stort», ved å utnytte fordelene med nett, papir og hjemmesiden i den daglige driften. Til det beste for Norsk Islandshestforening og medlemmene. Det ser jeg frem til. Jeg har stor respekt for den jobben Mette Sattrup har gjort med Islandshestforum og er glad for å kunne få hjelp av henne videre, sier Stein Larsen.Malcare WordPress Security