Vi utvider fristen – bli med på tidenes digitale seminar!

Vi ønsker at også dere som underviser, men ikke er utdanna, blir med. Dette blir et seminar med kvalitet og kunnskap i alle ledd, og de heldige vinnerne er alle hestene, og rytterne som rir for deg!

Instruerer du på hverdager og kveldstid? Passer ikke tidene for møtene vi har lagt opp? Vi har gitt enda mer fokus på tiden mellom møtepunktene, slik at ALLE kan være med, uansett. Det eneste som kreves av deg, er at du setter av tid til å arbeide med materiellet du får servert gjennom kursperioden. Materiellet vil også lagres, så du kan se det så mange ganger du ønsker, helt frem til slutten av påskeferien!

Er du usikker på dette med å være sosial på en digital plattform? Hva i alle dager er «Zoom?» Vi hjelper deg såklart med dette, bare å melde fra til utvalget. Vi setter av tid til deg før første møte, så når du deltar er du blitt kjent med programmet og er trygg på at dette blir både bra og gøy!
Man må heller ikke ha facebook for å delta, vi sørger for at du få tilgang på alt det du trenger gjennom epost.

Du vil og lære mye om hvordan man kan nyttiggjøre seg av det digitale med tanke på fremtidig undervisning av elevene dine.

Fyll opp kaffe-/tekoppen, feir at det er helg og sjekk ut videoen som forteller mer om hva som kommer til å skje på instruktørseminaret, og litt om hva du kan lære. Vi utvider fristen til den 15. januar, slik at du rekker å melde deg på.

Dette vil du ikke gå glipp av! Velkommen til seminar, vi gleder oss masse!

Hilsen Dommer- og utdanningsutvalget

 Malcare WordPress Security