Turkonkurransen fortsetter – er du med?

(Foto: Kari Egelandsdal)

Etter en pause i august setter vi nå i gang igjen med ny turkonkurranse i september!

Denne gangen er konkurransen kun åpen for medlemmer i NIHF, men til gjengjeld er konkurransen helt gratis. Premien er også den største til nå. Er du den heldige som blir trukket ut som vinner, får du et gavekort hos Kvistli Islandshester i Folldalen på dagstur for to personer, eller to dagsturer for en person til en verdi av kr. 2500,-!

For å delta må du laste ned appen Endomondo (som er gratis) og delta i utfordringen “NIHF – flest kilometer på islandshest i september” her. Du må ha ridd minst fem turer for å være med i trekningen. I tillegg må du sende en mail til bub@nihf.no med navn og klubb innen slutten av måneden. Hvis du er lettest å få kontakt med via telefon er det fint om du sender med telefonnummer også. Hvis du ikke ønsker, eller ikke har anledning til å laste ned Endomondo, kan du også velge å sende bilder fra fem turer du har ridd i september samlet i en e-post til bub@nifh.no.

Vi gjør oppmerksom på at også kommersielle aktører, slik som guider, har lov til å delta i konkurransen, her er alle medlemmer velkomne!

 

 



Malcare WordPress Security