Rideferie i Midt-Telemark

Ta ferien i Norge i år, og få opplevelser for livet – på hesteryggen! Bø og Lifjell Turridning er et alternativ i Midt-Telemark, og byr på spennende turer fra to timer til helgeturer.

I serien norgesferie på hesteryggen er turen kommet til Bø og Lifjell Turridning AS som ble etablert i 2016 av Ragnhild Rekanes og Tone Vildalen. I dag drifter og eier Ragnhild Rekanes denne bedriften aleine. Bedriften holder til både på Hørte og Lifjell i Midt- Telemark Kommune.  Om sommeren blir hele stallen flyttet opp til Lifjell, som er et Norge i miniatyr. Ragnhild forteller:

– Vi er nok litt unike som har så mange fjell å velge i. Fjellet på Hørte som heter Skårafjell er et litt enklere terreng enn Lifjell. Lifjell  er fjellet som vi har base på om sommere og er et veldig stenete fjell som er bratt og en del myrer, men igjen et veldig spennende terreng å ri i. Vi kan tilby både alt fra to timers turer til helgeturer på setre som er i drift. Vi er en av de få som faktisk har to setre i drift om sommeren. Den ene er Hollane  og den andre er Gavleså setra som begge ligger inne på Lifjell . Disse setrene kommer vi ridende inn til å får servert kortreist mat rett fra setra. Det er et rikt dyreliv på begge setrene. En opplevelse alle bør få med seg. Vi har også muligheten til å tilby overnatting på Lifjell der du kan kombinere hesteridning med Bø i Sommerland, Høyt og Lavt eller en fantastisk gå tur i vårt vakre fjell. Samtidig som vi har rideparkering på Lifjellstua som er en restaurant på Lifjell med en varierende meny med spennende retter etter årstiden.

Vårt motto er at «alle skal få ri». Vi er flinke på å tilrettelegge tilbud for absolutt alle.

På høsten, vinteren og våren driftes alt på Hørte i nydelige skogsområder eller Skårafjell. Vi tilbyr mye faste trugrupper om vinteren eller så har vi mye forryttere og arrangementer igjennom hele året.

Vi har stødige turhester og guider som kan sin jobb. De vil være der for «deg» igjennom hele turen og du får god hjelp underveis.

Velkommen til oss!

Tlf: 90412603