Program for årsmøte og temadag

 

Programmet for årsmøtet i NIHF og temadag 19. og 20. mars er klart, og det er åpent for påmelding

Av Stein Larsen – post@hestesportmedier.no

Bli med på NIHF sitt Årsmøte og temadag 19.-20.mars på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport Gardermoen. Program for årsmøte og temadag er nå klart.

Årsmøte er NIHFs høyeste organ og er en viktig møteplass for lokallag og engasjerte i foreningen. Møtet er åpent for alle medlemmer selv om man ikke er stemmeberettiget for sitt lokallag. Registreringen åpner 19.mars kl. 13.30. Det er lunsj i forkant av årsmøte kl.11.45.

Etter årsmøte vil NIHF sine samarbeidspartnere holde innlegg. På kvelden er det middag i eget lokale kl.19.00.

Søndag 20.mars starter kl.10.00 med Spørretime med styret og utvalg. Deretter er det foredrag med tema «En god ridehest – hvilken betydning har hestens bygning» med Torunn Hjelvik og «Motivasjon og trening av hest» med Erik Andersen. Dagen avsluttes kl.13.00.

Torunn Hjelvik, utdannet på Hòlar, Island. Hun har trent og ridd topp hester på Island. Har jobbet flere år som hestelærer på Gjermundnes vgs. I dag underviser hun og er svært aktiv i Klubben Vestri, som holder til i Volda og Ørsta. «Vi ønsker alle en god ridehest, men hvilken betydning har hestens bygning?» Hun holdt et foredrag på NIHF årsmøte for 3 år siden med liknende tema. Denne gang vil Torunn fordype seg mer i tema.

Erik Andersen, er utdanningsansvarlig i NIHF. Han er FEIF level 4 instruktør, nasjonaldommer og har representert Norge på mange internasjonale mesterskap gjennom årene. Han bor i dag i Sverige med sin mann Andre Ziemann, hvor de sammen trener, rir, viser hester og gir rideinstruksjon. Eriki vil holde foredrag om «Motivasjon og trening av hest»

Påmelding til Årsmøte og temadag er på Sporti finner du HER. 

Frist for påmelding er 1.mars 2022

PROGRAM

Lørdag 19.mars

Kl.11.45 Lunsj (til 12.45)

Kl.13.30 Registrering

Kl.14.00 Årsmøte starter

Kl.14.15 Leders tale

Kl.14.30 Årsmøte fortsetter

Kl.16.30 Innlegg med NIHF samarbeidspartnere

Kl.17.15 Slutt

Kl.19.00 Felles middag i eget lokale

Søndag 20.mars

Kl.10.00 Spørretime med styret og utvalgene

Kl.11.00 Foredrag «Vi ønsker alle en god ridehest, men hvilken betydning har hestens bygning?» v/Torunn Hjelvik

Kl.12.00 Foredrag «Motivasjon og trening av hest» v/Erik Andersen

Kl.13.00 SluttMalcare WordPress Security