Nordic Ice Games – følg på nett!

Følg med hjemmefra når islandske hestehøver dundrer på speilglatt is i Frederikshavn lørdag 1. februar! Fra Norge deltar Christina Lund og Bernt Severinsen.

Kilde: Kristina Christensen, Dansk Islandshestforening

I år blir det igjen mulighet til å klappe og huie av islandshestene når de med sine særegne gangarter idag har inntatt Frederikshavn isarena for å kjempe i femgangsklassen 5.1 Ice special, firgangsklassen 4.1 Ice Special og tøltklassen Ice tölt.

Internationalt felt på høyt nivå
Ved eventet Nordic Ice Games er feltet internationalt – med ryttere, som kjemper på et konkurransemessig høyt nivå. Både Sverige, Norge, Tyskland og Danmark er representeret i 70 starter. Fra Norge stiller Bernt Severinsen og Christina Lund. Billetter til eventet er utsolgt, men du kan – takket være stream – klappe med hjemmefra.

Navneforandring
At Istølt har tatt navneforandring til Nordic Ice Games skyldes innsatsen som de seneste år er lagt i tv-produksjonen av eventet, som sidste år nådde ut til mer enn 30.000 seere i mer enn 37 forskellige land.

-Det har lykkes i kraft av en stor investering med produksjon av en profesjonell live TV-stream, som gjennom de seneste to år har vært tilbudt alle islandshestefolk på nettet, forteller Jan Michael Madsen, arrangør av Nordic Ice Games.

Proff TV-produktion
Hvis du ikke rakk å kjøpe billett til selve eventet, er det i år igjen et profesjonelt tv-team på plass, som guider seerne gjennom den spektakulære opplevelse det er å se islandshester tølte på is og stryke avsted i pass over den speilglatte overflaten!
I år er de to verter på TV-showet, Iben Andersen og Johan Häggberg. Som reporter fra stallene og oppvarmingen møter seerne journalist Michael Frederiksen.

Hvordan ser jeg Nordic Ice Games hjemmefra?
Inntil den 25. januar kunne det kjøpes en Early-Bird-pakke med rabatt. På selve dagen starter LIVE utsendelsen kl. 18.15. Dagen etter kan man, via sin adgang fra kl. 12.00, se hele live-utsendelsen igjen, samt de innledende heats i alle klasser. Etter den 25. januar steg prisen til 70 kr. (Danske kroner)

Linken til TV-showet finner du her:

Vær obs på at det er 10 sek. loading time!

https://iframe.dacast.com/b/145506/p/268540

 Malcare WordPress Security