Nå kan denne bli din

Terje Haglund er nok en gang initiativtaker til å få gjennomført årets NIHF-lotteri, og det er fortsatt mulig å kjøpe lodd. Hvor mye regner NIHF å sitte igjen med, og hvor viktige er disse pengene for foreningen?

Av Ida Nielsen

NIHF-lotteriet er i full gang, og som tidligere år er det nok en gang en flott Ifor Williams henger i førstepremie. Loddene fås kjøpt blant annet via NIHFs facebookside.

Terje Hagelund er initiativtaker og har stått på for å få til lotteriet nok en gang. Totalt er det snakk om 150 000 kroner til NIHF om alle 2500 loddene selges ut.

– Det er klart at det er viktige penger, for foreningen trenger disse inntektene. Spesielt etter stevnet i Lillestrøm i fjor. Det er jo litt derfor vi også dro i gang dette igjen, rett og slett for å ta igjen litt av det tapte, forteller han.

Pengene vil komme godt med i foreningen, og vil gavne foreningens fremtid.

– Det er ikke øremerket noe. Inntektene fra lotteriet skal bidra med å bedre økonomien i foreningen generelt, forklarer han.

Det er fortsatt mulig å få kjøpt lodd i NIHF-lotteriet. Trekningen vil foregå på Lokallagsmøtet i november.Malcare WordPress Security