Samarbeider om spennende kurs

Gait Academy.

FEIF arrangerer – i samarbeid med NIHF og Gait Academy, internasjonalt instruktørseminar for alle instruktører/trenere som står oppført på FEIF sin oversikt.

Av Stein Larsen  – post@trav365.no

NIHF har hatt stor suksess med å arrangere et eget digital instruktørseminar. Forrige seminar var en stor suksess med nesten 130 deltakere. Nå konseptet et steg videre.

FEIF arrangerer nå, i samarbeid med NIHF og Gait Academy, et digitalt internasjonalt instruktørseminar for alle instruktører og trenere som står oppført på FEIF sin oversikt. Temaet denne gangen blir «God og harmonisk ridning».

– Vi tar med oss alle de gode erfaringene fra det norske seminaret og løfter dette til nye høyder. Blant annet med å tilby en læringsplattform der alle kan være, og med nye, spennende oppgaver. Vi tar og med oss det som har fungert bra med det norske seminaret, og skal ivareta fellesskapet på seminaret, samt det digitale med digital undervisning. Seminaret vil foregå på engelsk. Vi ønsker derfor alle instruktører velkommen til å melde seg på dette internasjonale seminaret, i regi FEIF, sier Ine Smedbakken, i Dommer og utdanningsutvalget i NIHF.

HER finner du mer informasjon og påmelding

 Malcare WordPress Security