Landsmót 2020 utsatt

Ledelsen av Landsmót, The Islands Equestrian Association, Horse Breeders Association og Rangárbakkar, har besluttet å utsette Landsmót som skulle gå av stabelen på Hella 6. – 11. juli i sommer. I stedet avholdes Landsmót på Hella sommeren 2022.

Denne avgjørelsen er tatt i samråd med Sprettur, og Landsmót som skulle ha funnet sted i Sprettur Kópavogur sommeren 2022, vil bli arrangert der i 2024.  Alle som søkte om å få være vertskap for Landsmót 2024, har fått sjansen til å la søknaden deres gjelde for 2026-arrangementet i stedet.

COVID-19-epidemien utgjør en svært alvorlig trussel for alle menneskers helse, og den er ikke over ennå, selv om den går tilbake på Island. På en pressekonferanse 14. april introduserte regjeringen skritt i retning av å oppheve begrensningene. Et av disse er begrensningen på maks 2000 mennesker på offentlige samlinger, som vil være på plass tidligst i slutten av august. Det gjør det umulig å avholde et så stort arrangement som Landsmót.

Gjestene som allerede har kjøpt en billett, vil motta en e-post fra billettsalget Tix, og all informasjon om refusjon vil være tilgjengelig på www.landsmot.is. Billettkjøperne har tre valg; a) få refusjon, b) få billetten sin validert til 2022-arrangementet eller c) ganske enkelt bli sponsor. Alle bestillinger på campingplasser vil bli refundert. Henvendelser angående arrangementet sendes til landsmot@landsmot.is, og billetter til info@tix.is.

Arrangørene uttrykker at vi må holde oss sterke for å sikre oss alle god helse og huske på at det sikkert kommer bedre dager fremover. Alle foreningene som er involvert i denne dramatiske og tøffe beslutningen sender sine ønsker for en gledelig sommer og oppfordrer til å følge instruksjonene som er gitt angående COVID-19-epidemien i hver enkelts land. Hold deg trygg!

Kilde: Pressemelding fra Landsmót

 Malcare WordPress Security