Innbyr til ungdomsledersamling

Illustrasjonsfoto

 

Barn, ungdom og fritid inviterer til ungdomsledersamling 18. til 20. februar 2022.

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Samlingen vil finne sted på Fossanmoen Islandshestsenter, hvor det også vil være overnatting for deltakerne. Overnatting er i rom med to og fire senger pr rom, det er ett bad til hvert rom.

Arrangementet er for ungdommer mellom 16 og 25 år som er, eller ønsker å være engasjerte i sitt lokallag. Det er ikke lov å nyte alkohol under arrangementet. Dette er et arrangement som har som hensikt å samle engasjerte ungdommer fra hele landet til en felles samling hvor vi blir kjent, utveksler ideer, har det morsomt og forhåpentligvis kommer hjem til lokallaget med mange nye og gode ideer, tanker og verktøy for ungdomsarbeidet i klubbene.

Du gir beskjed til din lokallagsleder om at du ønsker å dra på arrangementet, og lokallagslederen melder deg på til buf@nihf.no.

Hver klubb får én plass hver frem til 15. januar. Etter 15. januar åpnes ventelisten for alle, og de neste på listen slipper til. Lokallagsledere kan altså melde på flere på en gang, men må skrive en prioritert liste. Siste frist for påmelding er 1. februar. Vi må ha minst 15 deltakere for å kunne arrangere arrangementet. Det er kun 20 plasser til ungdomsledersamlingen, så her er det lurt å være tidlig ute.

Pris pr deltaker er 1800,- dette dekker deltakeravgift, overnatting og følgende måltider: Middag fredag kveld, frokost, lunch og middag lørdag og frokost og lunch søndag.Malcare WordPress Security