Faxi bestod med glans

Stevneleder Faxi, Torgeir Strøm.

Det første store B-stevnet gikk smertefritt på det enormt flotte anlegget Faxi Islandshestforening er medeiere i.

Av Stein Larsen post@trav365.no

Stevneleder Torgeir Strøm kunne søndag ettermiddag senke skuldrene og konstatere at Faxi-stevnet gled smertefritt av sted.

– Det har gått kjempebra. Nå hadde vi været med oss og da blir alt enkelt. Men det har vært flotte prestasjoner og høye karakterer. Banen får skryt og det er vi glade for. Vi er også glade for alle de tilreisende som, sammen med våre lokale ryttere, har vært med på å heve stevnet, sier han.

For nettopp tilreisende er viktig slik at historiene om det flotte anlegget sprer seg på folkemunne.

– Det er bra at så mange kommer og ser og prøver anlegget vårt, sier han.

Samtidig gleder Strøm seg over lokal oppblomstring.

– Det spirer godt lokalt. Det ser vi også av deltakelsen her. Og resultatene. Det er veldig mange fine prestasjoner her, sier han.

Strøm legger ikke skjul på at deltakelsen i Haugaland Hestesportssenter krever mye av klubben og medlemmene. Derfor er det også viktig med rekruttering.

– Dette har vært et stort løft for klubben. Samtidig er det helt fantastisk det som skjer her. Vi har fast bane, mulighet for oppstalling og flotte fasiliteter. Det tror jeg også de som har vært her har følt på, for tilbakemeldingene er veldig gode. Totalt kan vi tilby oppstalling til 75 hester på stevne her på anlegget, forteller han.

 Malcare WordPress Security