Fra beitefeit til topptrent

Suksessen fortsetter og påmeldingen for semester to er nå åpnet.

Av barn, ungdom og fritid

Norsk Islandshestforening, i samarbeid med flere av landets fremste instruktører og ryttere, arrangerer en seminarrekke på elleve seminarer. Seminarene tar for seg flere interessante og nyttige temaer. 

Det vil være dyktige kursholdere med mye kunnskap og erfaring innenfor temaene de snakker om. Blant annet vil Nils-Christian Larsen snakke om tips og triks på stevneplassen, Anja Aurenes om guidelines og veterinær Ingrid Stenhamar om tannstell og munnhelse 

Dette er et utdanningstilbud for medlemmer av Norsk Islandshestforening, med seminarer ca hver tredje uke. Målet med seminarrekken er at du skal føle deg kompetent til å trene hesten din på en god og bærekraftig måte, og hvis du har mål om konkurranser skal du også føle deg klar for dette, men dette er selvfølgelig frivillig. Hvert kurs vil ha en varighet på rundt en time. 

I etterkant av hvert seminar vil vi i BUF skrive referater som vil sendes ut til deltakerne slik at du får tilgang på disse. Seminarene vil ikke filmes. 

Pris per deltaker vil være 600kr i semesteret for voksne. Vi vet også at vi har flere familier i miljøet som kunne være interessert i å delta sammen. Prisen for familie er også bare 600kr i semesteret. Prisen for deg opp til og med 23 år er 300kr i semesteret.  Hvis du ikke er medlem i NIHF kan du også delta, prisene er da 1200kr for voksne og familier og 600kr for deg opp til 23 år. 

Påmeldingen finner du på Sporti.no! 

Dato, tema og foredragsholder for våren er: 

Torsdag 11. januar: Sits – Pia Hawee

Mandag 5. februar: Løsgjøring, ettergift, samling og overganger – Stian Pedersen

Tirsdag 27. februar: Forebygging av skader – Agria dyreforsikring 

Onsdag 20. mars: Tenner og munnstell – Veterinær Ingrid Stenhammar 

Torsdag 11. april: Guidelines – Anja Aurenes 

Mandag 6. mai: Tips og triks på stevneplassen – Nils-Christian LarsenMalcare WordPress Security