Finalistene er klare

Bildet: Gabrielle Severinsen og Tigull fra Kleiva fikk kveldens høyeste poengsum og leder T3 med hele 8,43. (Foto: Mette Sattrup)

Uttakningen er ferdig, og første runde i STALL MYRA The Oval Track Challenge ble en fin kveld med mange flotte ekvipasjer. Stemningen var god, og ut fra billettsalget er det sannsynlig at tribunene fylles med enda flere islandshest-entusiaster lørdag.

– Det som har vært morsomt i dag, er å se at de inviterte utfordrerne har klart seg utrolig godt og har gitt landslagsrytterne våre skikkelig konkurranse. Clinic’en med Christina Lund var en veldig bra start på konkurransene, hvor hun viste hvordan treningene kan legges opp før prestasjonene vises fram. Det blir også spennende å se henne med den nye Gulltoppur fra Selfoss, egen avl, sier Bernt Severinsen, primus motor og speaker under STALL MYRA The Oval Track Challenge.

Nå ser vi fram til helgens to finaler som starter med seniorene lørdag, mens ungrytterne og juniorene møtes til dyst i søndag. Det blir spennende, vi gleder oss!

 

 Malcare WordPress Security