Feiret sprek 40-åring

Elisabeth Saga med jubileumsgave som Hørdur fikk fra naboklubben Fákur Islandshestforening

Hørdur Islandshestlag er 40 år i år. Det lar de ikke gå upåaktet hen. Nå har foreningen feiret seg selv i en uke.

Av Stein Larsen post@trav365.no

Hørdur ble stiftet i 1982 og har holdt det gående siden den gang. Ett liv med hest og hestefolk skal feires og det har ikke manglet aktiviteter de siste dagene og ukene.

– Tilbudene er mange og vi håper å treffe alle medlemmene med dette. Klubben har arrangert ”ri for en dommer” hvor medlemmene kan få tilbakemeldinger og tips. Faste ridetimer på anlegget med klubbens instruktører. Det har også vært kurs i sentrert ridning med Pia Paulsen Hawee. Dette er andre gangen klubben arrangerer, og det har vært et svært nyttig og populært kurs som alle ryttere burde fått med seg. Sjansen kommer igjen, sier Ellen Ingulstad.

Fredag kveld var det satt opp mini avlsseminar med Elisabeth Jansen på Søve. Temaet for kvelden er hvordan det nye poengsystemet i avlsdom virker og gjelder. Hva som er nytt og hvordan det fungerer i forhold til det tidligere systemet. Elisabeth er en anerkjent avlsdommer og sportsdommer. Elisabeth er bosatt på Island. Helgen 1. og 2. oktober blir den store feiringen med klubbmesterskap på Søve lørdag, før dagen ble avsluttet med jubileumsfesten hvor deilig mat, mimring og gode historier fra et innholdsrikt liv sammen med jubilanten står for tur.

Søndag er det duket for årets unghestskue på Sagahestar.

– Med dette håper vi at tilbudet er bredt nok for alle medlemmene og ønsker nye og gamle hørdurianere velkommen, sier hun.

Vi gratulerer med jubileet!Malcare WordPress Security