To turkonkurranse-vinnere i mai

Vinnerbildet for mai.

Turkonkurransen for mai er avsluttet, og ny konkurranse for juni er allerede godt i gang.

Av Kari Egelandsdal buf@nihf.no

I mai kunne man vinne to premier, den ene var sponset av Agria dyreforsikring og den andre var sponset at Monica Andreassen.

Agria sponset konkurransen også i april, og sponset begge gangene med akuttveske for dyr. Å ha et førstehjelpsskrin i en stall er gull verdt når ulykken er ute, og dette taes like enkelt med i henger, på tur eller i stevneskapet. Agria er også sponsor av NIHF, noe som fører til at alle våre medlemmer får 5% rabatt på forsikring av sin hest i Agria. Har du allerede hesten din forsikret i Agria, men har ikke lagt inn rabatten? Ta kontakt med Agria, medlemsnummeret ditt finner du i mailen du fikk av Sporti da du betalte medlemskontingenten for året. Vinneren av aktuttvesken fra Agria i mai er Ingeborg Steinnes Ivesdal fra Villingur. Hvis du kunne tenke deg en akuttveske, men ikke var den heldige som vant turkonkurransen kan du kjøpe denne direkte fra Agria i deres web-shop.

Akuttvesken fra Agria.

Den andre premien for mai var en nydelig håndstrikket villmarksgenser i rødt strikket i mykt alpakkagarn laget av Monica Andreassen, tusen takk for fantastisk vakker og behagelig genser, Monica! Monica har en egen gruppe på facebook som heter «strikke lykke» hvor man kan bestille gensere og andre strikkeplagg i forskjellige farger, kvaliteter og naturligvis mønster. Vinneren av denne genseren er Jenny Aimala fra Faxi, gratulerer til både Ingeborg og Jenny!

I mai var det 100 stykker som deltok i turkonkurransen. Disse 100 representerte 23 ulike klubber. Stormur var med 14 deltakere den klubben med flest deltakere. Tett bak Stormur fulgte Saga med 12 deltakere, og hakk i hæl fulgte Galdur med 11 deltakere. Fra både Isafold og Faxi deltok 9 stykker.

Konkurransen for juni er som tidligere nevnt allerede godt i gang. For å delta kan du melde deg inn i facebookgruppen «NIHF turkonkurranse». Kravene for å delta er at man legger ut minst fire bilder tatt på minst fire forskjellige turer ridd i juni. Det er helt gratis og delta, og alle som har ridd minst fire turer og betalt medlemskontingent i en klubb tilknyttet NIHF er med i trekningen av fine premier.

Vil du ikke melde deg inn i en facebookgruppe, eller har ikke facebook kan du også delta via å sende minst fire bilder fra minst fire ulike turer samlet i en mail til buf@nihf.no.

 Malcare WordPress Security