Eriks store dag

Erik Andersen, Nordisk Mester i femgang, på sin Farsæll.

 

Erik Andersen satte et solid og verdig punktum for Nordisk Mesterskap søndag.  

Av Stein Larsen – post@trav365.no

I den avsluttende femgangsfinalen ble en av sportens  virkelig tro tjenere, en fortjent vinner. Og ikke nok med det. Etter at «Ja vi elsker» hadde runget over banen en gang, var det dags for en til. Andersen tok også sammenlagtseieren i femgngskombinasjonen.

Slik ble han Norges eneste doble gullvinner og sammen med Aksa Mortensen den eneste som tok gull.

– Andre sa det til meg da jeg kom av banen, men jeg trodde det ikke. Men jeg vant. Det var utrolig deilig. Nå var det litt flaks med i bildet ved at den hardeste konkurrenten mistet en sko, men det gjorde jeg i NM. Det kostet meg NM gullet. Det er en del av gamet, slikt skjer, Nå skal jeg bare nyte dette, smilte han etter triumfen.

Husk at du følger Nordisk Mesterskap på tølt.no, der det er tv-sending og resultatservice fortløpende.

Resultater fra nordisk finner du HERMalcare WordPress Security