Lokallagsmøte og ekstraordinært Årsmøte

NIHF innkaller til ekstraordinært årsmøte og Lokallagsmøte

Av Anine Lundh, post@nihf.no

Ekstraordinært Årsmøte i Norsk Islandshestforening 13. november

I tråd med Årsmøtevedtak/styrevedtak innkalles det til ekstraordinært Årsmøte i Norsk Islandshestforening på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport 13. november kl. 1000, i forkant av lokallagsmøte.

Sak: Behandling av innkomne forslag fra Gustur Islandshestforening og Hrimnir Islandshestforening om nedlegging/omlegging av Islandshestforum fra og med 2022. Dette er en utsatt sak fra ordinært Årsmøte i Norsk Islandshestforening. Innkalling og saksliste vil bli sendt ut senest 14 dager før ekstraordinært Årsmøte.

Lokallagsmøte i Norsk Islandshestforening 13. – 14. november

Lokallagsmøte vil holdes på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport. Møtet starter rett i etterkant av ekstraordinært Årsmøte. Det blir miniseminar med utvalgene hvor aktuelle temaer som Pinsestevnet, stevnestrukturen, terminlisten 2022, avl, rekruttering, barne- og ungdomsaktiviteter og Fjellfestivalen, blir diskutert. Det blir flere inspirerende foredrag med ulike tema. I tillegg vil lokallag dele ideer til aktiviteter ved å fortelle hva de er gode på.

Lørdag kveld kl.19.00 blir det Jubileumsfest  i eget lokale med utdeling av priser til årets lokallag, årets ildsjel og årets ambassadør, i tillegg til priser i sport og avl.

Program vil legges ut på NIHF hjemmeside senere og påmelding vil være på Sporti.no

 



Malcare WordPress Security