Vinneren av turkonkurransen for april er trukket

 

Tomine Rafoss tok vinnerbildet i april.

Deltakelsen i turkonkurransen har nok en gang økt, og i april deltok 122 stykker fra 22 forskjellige klubber.

Av Stein Larsen post@trav365.no

Aller flest deltakere var det fra Saga Islandshestlag, herfra deltok hele 17 stykker. Saga har laget en egen konkurranse på sin facebookside, hvor de annonserer at alle som deltar i NIHF sin turkonkurranse kan være med i en ekstra konkurranse gjennom å skrive «deltatt april» og legge ved et bilde fra en tur.

Vinneren av NIHF sin turkonkurranse kommer fra nettopp Saga, og heter Tomine Rafoss, gratulerer så mye, Tomine. Tomine vinner et praktisk og svært nyttig førstehjelpssett for hest fra Agria Dyreforsikring, tusen takk til Agria for sponsing av kjempeflott premie.

I tillegg til Saga er det fire andre klubber som utmerker seg, det er Gladur som har 15 deltakere, Stormur med 13 deltakere, Isafold med 11 deltakere og Villingur med 10 deltakere.

Turkonkurransen for mail er allerede i gang i Facebookgruppen «NIHF turkonkurranse», søk opp gruppa og bli med! Hvis du ikke ønsker å bruke facebook til dette kan du ta bilder fra fire forskjellige turer ritt i mai og sende bildene til Kari på mail buf@nihf.no.

 Malcare WordPress Security