Vinner av turkonkurransen i mars

Vinnerbildet i mars. Foto: May-Liss Røsberg Heggland

Mars var virkelig måneden hvor turkonkurransen tok av.

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Gruppen hvor konkurransen arrangeres doblet antall medlemmer, og antallet deltagere steg fra 56 i februar til 107 i mars! Denne måneden ble premien til vinneren sponset av Heimer, og premien er en lekker Curam glitter ridehjelm. Tusen takk til Heimer for sponsing av premie!

Den heldige vinneren ble trukket tilfeldig blant alle kvalifiserte deltagere, og vinneren av konkurransen i mars er May-Liss Røsberg Heggland som er medlem i Villingur, gratulerer! May-Liss har deltatt i samtlige turkonkurranser, og rir tur på sine to hester både i Sandnesområdet og på hytta hvor hestene er så heldige at de får bli med. May-Liss hadde registrert fem turer i konkurransen for mars.

Konkurransen for april er allerede i gang, og arrangeres fortsatt i facebook-gruppen NIHF turkonkurranse. Hvis du ønsker å delta, men ikke har, eller vil bruke facebook kan du sende fire bilder fra fire ulike turer tatt i april til buf@nihf.no.

I mars hadde vi deltakere fra 24 ulike klubber. Klubben med flest deltakere var Gladur, hvor 13 ulike deltagere deltok, nest flest kom fra Saga og Stormur med 10 stykker fra hver klubb, og tredje flest kom fra Villingur med 9 deltakere. Det er gøy å se at stadig flere klubber reklamerer for konkurransen i sine kanaler! Totalt ble det registrert 525 rideturer i konkurransen i mars.

 Malcare WordPress Security