Velkommen til Pinsestevnet 2020

Pinsestevnet 2020 går av stabelen 30. mai – 1. juni. Det er et av de største arrangementene i NIHF og forbindes med mye hest, kos, hygge og nye bekjentskaper.

Stevnet er et dugnadsstevne og et samarbeid mellom lokallagene. Her møtes islandshestfolk fra alle landets lokallag både med og uten hest. Pinsestevnet er for alle!

Vi gleder oss spesielt til årets Pinsestevnet hvor det vil bli stor markering av NIHF sitt 50 års jubileum.

Det vil bli konkurranser i sportsklasser, fritidsklasser, trail, mini distanseritt, unghest klasser, flaggritt, galoppløp fra startbokser og pass disipliner (som er kvalifiserende for Nordisk 2020).

Nytt i år er at vi vil arrangere lagkonkurranse med lokallagene. Så her er det om å gjøre å få med hester og ryttere fra DITT lokallag.

Det blir tradisjon tro kostymetølt, men denne gang med delt klasse for barn/ungdom og voksne.

For ungdom fra de nordligste lokallagene vil det i år bli mulig å låne hest på Pinsestevnet slik at de kan delta i konkurranser.

Det blir clinic, ulike kurs, egne kurs for barn/ungdom, quiz og foredrag med temaer som er av interesse for mange. Alle kursene, clinic og foredrag er gratis og åpne for alle!

Salgsvisning vil også i år arrangeres. Kanskje du finner din nye hest på Pinsestevnet 2020!

Det vil i år arrangeres egen ridetur i nærområde i regi av egen turarrangør i Seljord. Dette kan være noe for de som ønsker å se mer av naturen rundt Seljord og som ikke har med egen hest osv.

Lørdag kveld blir det gedigen rytterfest med felles grilling, live musikk, dans og hvor det blir ekstra feiring av NIHF sitt 50 års jubileum.

Sett av datoen allerede nå og bli med på Pinsestevnet som blir årets happening!

 Malcare WordPress Security