Hedret prisvinnerne på Lokallagsmøtet

Årets ryttere: (F.v.) Lotte Thoresen, Marie Fjeld Eigilsdottir, Christina Lund, og vinner av Årets Bragd, Lona Sneve. 
(Foto: Jofrid Åsland)

Lørdag formiddag 2. november kunne leder i NIHF, Even Hedland, ønske de 80 deltakerne velkommen til årets Lokallagsmøte på Gardermoen. I alt 90 personer deltok på kveldens festmiddag, hvor det blant annet ble delt ut gjeve priser.

Tradisjonen tro ble Årets ryttere og Årets bragd hedret:

Årets junior: Lotte Thoresen

Begrunnelse: Prisen går til en ung rytter som har vist flotte resultater i både femgang, tølt for løse tøyler og pass. Under NM vant hun femgangskombinasjonen, stilpass og femgang. Vi liker å se unge ryttere som velger å satse på femgang.

Årets ungrytter: Marie Fjeld Eigilsdottir

Begrunnelse: Prisen går til en rytter som har prestert jevnt gode resultater gjennom hele sesongen. Rytteren toppa lista i tøltklassen under Norgesmesterskapet, og rei seg fra B-finale til sølv i firgang under NM. Hun la siste hånd på sesongen 2019 med A-finaleplass i T1 under VM, og sikra 5.plassen for Norge i ungrytterklassen.

Årets senior: Christina Lund

Begrunnelse: Rytteren er å kategorisere som en gammal ringrev, mens hesten er rykende fersk. Med sin egenavlede hingst har hun levert jevnt gode resultater gjennom sesongen. Med Norgesmestertittel i firgang og tredjeplass i tølt sikra hun billett til VM. Der leverte ekvipasjen over all forventning og imponerte med andre plass i firgangsfinalen.

Årets bragd: Lona Sneve

Begrunnelse: Denne rytteren har prestert noe ikke mange kan skilte med. Som regjerende verdensmester forsvarte hun tittelen sin, og ble verdensmester i 250 meter pass sammen med Stori-Dimon fra Hraukbæ i ungrytterklassen. Det synes vi er en stor bragd av en ung og lovende rytter.

Vi gratulerer, og kommer tilbake med flere prisvinnere, foredrag og andre saker fra Lokallagsmøtet – i årets siste utgave av Islandshestforum, nr. 4/2019!

 Malcare WordPress Security