The Oval Track Challenge

Få med deg clinic med Christina Lund under Norwegian Horse Festival 2020 

14. – 16. februar 2020 braker det løs med islandshestfest på Norwegian Horse Festival!

Wow! Er det mulig?
– Det er fantastisk at Norwegian Horse Festival (NHF) legger forholdene så godt til rette at vi kan invitere mange av våre beste ekvipasjer til spennende konkurranser på en ovalbane innendørs midtvinters. Det gjør det mulig å vise frem sporten på sitt aller beste og på en slik måte vi selv liker å gjøre det, og det åpner for flere muligheter til å utnytte potensialet. Et slik arrangement bør vi alle støtte oppunder, sier Bernt Severinsen, primus motor for islandshesten under NHF.

I samarbeide med NIHF vil det bli lagt flere aktiviteter til arrangementet. Det blir selvsagt noe for alle som er interessert i sport, og de som er opptatt av faglig påfyll kan også glede seg:
– Det blir gjensyn med vår rytterdronning Christina Lund, sølvmedaljør VM 2019, som holder clinic før konkurransene. I tillegg jobber vi nå i samarbeid med NIHF med å få neste års avlsseminar til Lillestrøm. I løpet av de neste ukene skal vi få på plass de siste brikkene, og så håper jeg at så mange som mulig kommer til Norwegian Horse Festival på Lillestrøm, avslutter Severinsen.

Norwegian Horse Festival går av stabelen 13. – 16. februar 2020 i Lillestrøm.Malcare WordPress Security