Takk for vel gjennomført NM for islandshest!

NM 2022 er historie og styret i NIHF vil herved få lov til å takke Faxi for et vel gjennomført mesterskap.

Arrangementet ble avholdt på det nye Haugalandet Hestesportsenter som ligger på Frakkagjerd, ca. 15 min. kjøretur fra Haugesund. Dette er et helt nytt anlegg med alle de fasiliteter som et moderne hestesenter trenger. Pga. utsettelser i et eksisterende vegprosjekt i området så ble det dessverre ikke mulig å få på plass en 250m passbane , men de andre passløpene gikk som planlagt.

Gjennomføringen av mesterskapet har vært «etter læreboken» og vi vil berømme arrangørklubben for en fantastisk dugnadsinnsats «til alle døgnets» tider!

Det er veldig gledelig for sporten vår at så mange frivillige er involvert for å få arrangert et NM i Islandshest. Det er ikke rent få dugnadstimer som skal til for å avvikle et slikt mesterskap. I så måte synes vi det er på sin plass å berømme Faxi for et fantastisk service tilbud til alle deltakerne og publikummere under hele mesterskapet.

Sportslig er det også veldig gledelig å se at deltakerne på NM holder et veldig høyt nivå samtidig som at «sportmanshipsånden» lever i beste velgående.

Landslaget til Nordisk Mesterskap ble offentliggjort lørdag kveld. Her har sportskomiteen og landslagsledelsen, ledet av Anne Pedersen, gjort et veldig godt stykke arbeid der resultatet er at vi sender et svært slagkraftig landslag til Nordisk i Finland om noen uker. Det blir veldig spennende å følge dette laget.

Takk også til Agria som var til stede med stand under NM!

Tusen takk for et veldig godt gjennomført mesterskap !Malcare WordPress Security