Takk for oss!

Tekst og foto: Heidi J. Andersen

Så var årets Fjellfestival godt og vel over, og mer enn 100 deltakere takker for seg til Morten og Anne Ma på Kvistli og til Hlynur som på vegne av NIHF igjen har arrangert en verdig kanidat til tittelen «Høstens vakreste eventyr». For det er virkelig et eventyr å se 100 hester og ryttere på vei gjennom vakker natur. Å se nye vennskap bli til, og å møte tidligere bekjentskaper.

Fra 2019 har festivalen vært et høydepunkt for mange i løpet av året, og 2022 ble intet unntak. Flotte rideturer, vanvittig god mat, fint foredrag med Gry Nergård som snakket om det å sette seg mål, live-musikk og underholdning og clinic med Stian Pedersen. En skikkelig innholdsrik helg. Det var til og med nordlys fredag natt! (Og de som var sent i seng fikk se det også!)

Det blir mange bilder i nr 3 Forum, og det ligger noen filmsnutter på NIHF sin instagramkonto.

Vi sees igjen til neste år!

Fra flaggritt på flystripa lørdag.
Lørdag kveld ble det servert helstekt reinsdyr med masse godt tilbehør. Her er selveste Morten i aksjon og deler ut til sultne ryttere. Det smakte herlig!
Gry Nergård, Ryttercoachen, hadde foredrag om å sette seg mål og hvordan man kan nå dem, lørdag ettermiddag. Å forvente motgang og takle det, var et av temaene.Malcare WordPress Security