Sweden International Horse Show utsatt til februar 2021

Publikum er på plass når islandshestene inntar Friends Arena i Stockholm hvert år. Her Gabrielle og Tigull i 2019.

Vinterens store hestefest i Sverige, Sweden International Horse Show, flytter fra første helg i advent til 18. – 21. februar 2021.

Det er den pågående situasjonen med corona-krisen, og muligheten for å kunne gjennomføre arrangementet på best tenkbare måte, som gjør at de har bestemt seg for å flytte arrangementet to og en halv måned, opplyser organisasjonen bak Sweden International Horse.

Sweden International Horse Show har siden starten i 1993 alltid blitt gjennomført første helg i advent. Nå som det er utsatt til over jul, må julenisser og julepresanger vike for andre stemningsbærende kulisser. Men konseptet blir det samme, lover arrangørene, med konkurranse og shownummer i verdensklasse.

I løpet av 2021 vil det bli gjennomført to utgaver av Sweden International Horse Show, 18. – 21 februar og det tradisjonelle under første helg i advent, 25. – 28. november.

 

På det meste fulgte 610 000 seere direktesendingen tre minutter eller mer sammenhengende da Svensk TV1 sendte direkte fra World Cup Tölt under Sweden International Horse Show 2019.

 

Sprang, kjøring, dressur og islandshest er noe av alt som skjer under det årlige SIHS på Friends arena i Stockholm.

 

I februar 2021 må juledekorasjoner vike for andre stemningsskapende kulisser. Det blir garantert en stor opplevelse, uansett!
(Alle foto: Mette Sattrup)

 

 Malcare WordPress Security