Strålende KM

 

FORNØYDE: T2-finalen holdt svært høyt nivå, og ble vunnet av Martine Åsvall Fjeld og Grandi. Ledere i henholdsvis Hrimnir og Gandur, Bente Åsvall Fjeld og Ine Smedbakken, er godt fornøyd med samarbeidet. (Alle foto: Tina Oppen) 

Ekvipasjene strålte om kapp med solen under helgens klubbmesterskap i Drammen.

Klubbene Hrimnir og Gandur arrangerte i år felles klubbmesterskap på Drammen travbane. Resultatet var 75 startende fordelt på en rekke ulike klasser i vårsolen. Både Hrimnor og Gandur fikk kåret sine klubbmestre, men også medlemmer fra en rekke andre klubber testet konkurranseformen i Drammen.

SEIER – Ingeborg Bjørk Steinsdottir og Komet fra Skog var best i V1.

God rekruttering

Det var gjennomgående god kvalitet på ekvipasjene som stilte til start i Drammen. I A-klassen sikret Ingeborg Bjørk Steinsdottir med Komet fra Skog gull i V1 og sølv i T1 under søndagens finaler.

– Det var et veldig godt arrangert stevne av Gandur og Hrimnir, et samarbeid som absolutt burde gjentas. Flere startende i hver klasse er morsomt, spesielt for de aller yngste. Det er god rekruttering. Folk virket fornøyde og jeg syns det var god stemning under hele stevnet. Ellers er jeg godt fornøyd med egen prestasjon, dette var en fin start på stevnesesongen, sier hun.

Rytterne i barneklassen imponerte stort, og ble belønnet med gode karakterer. Klubbmester i barneklassen for Hrimnir ble Astrid Olaussen med Fifa fra Nedraseli, mens Polly Arnkvern og Alfur fra Engedahl ble klubbmester i Gandur.

KLUBBMESTERE – To av Gandurs ferske klubbmestre, henholdsvis i junior- og barneklassen.

– Høyt nivå

Også dommerne så ut til å trives i vårsolen. Blant dem var Trine R. Lassen fra Danmark.

– Dette var en riktig god helg. Vel planlagt, vel gjennomført og med ryttere på høyt nivå. Dommergruppen fungerte veldig bra, med god synergi og tydelig ansvar fra en dyktig hoveddommer. Særlig imponerende var “boblere” (ekvipasjer som er tidlig i sin utvikling sammen, nye hester eller unge ryttere). Hvis det her er klubbnivå så lover det svært godt for fremtiden, jeg kommer gjerne tilbake, sier hun.

– Vårt beste KM

Både leder i Hrimnir, Bente Åsvald Fjeld, og leder i Gandur, Ine Smedbakken, var godt fornøyde med helgens arrangement.

– Dette er blant Hrimnirs beste KM, og det var veldig hyggelig å ha med Gandur. Samarbeidet sørget for at det ble mange startende i alle aldersklasser, og spesielt barna fikk føle på samholdet. Alt fra turyttere til topp konkurranseryttere var inne på banen. Vi i styret gikk hjem med en veldig god følelse, dette gjør vi gjerne igjen. Nå gleder vi oss til Hrimnirstevnet, sier Bente.

– Vi kom jo til dekket bord. Det eneste vi har trengt å stille med er to dommere og premier, sier Ine Smedbakken.

 

PREMIEUTDELING – De dyktige ryttere i barneklassen imponerte stort.

BARNEKLASSEN – Polly Arnkvern og Alfur fra Engedahl i fint driv.

T2 – Hedda Bjørnstad og Tango var beste ungrytter i T2, mens Martine Åsvall Fjeld og Grandi var best totalt.

KLUBBMESTERE – Disse ble klubbmestere i Hrimnir 2019.

FERSK – Tina Kalmo Pedersen hadde med seg denne lovende 6-åringen i helgen.

PREMIER – Det var et imponerende premiebord under helgens stevne i Drammen.Malcare WordPress Security