Samarbeider om livesending

Det blir livesending fra Biri. Foto: Tine Johansen.

I helgen arrangerer NIHF sitt B-stevne på Biri. Det kan alle følge live helt gratis.

Av Stein Larsen post@trav365.no

Norsk Islandshestforening og tølt.no har gått sammen om å sende live fra stevnet lørdag og søndag. Dette samarbeidet sikrer dermed alle islandshestvenner livebilder gratis på nihf.no og tølt.no.

Selv om mye taler for at det vil bli anledning til publikum utover de 200 som er fastsatt av myndighetene i dag, ønsker man å sikre at alle som vil se uten å forflytte seg rundt i landet, muligheten. Tølt.no har alt det tekniske utstyret og sammen med NIHFs dekning av de faktiske kostandene, gir dette en gratis streaming for alle.

– Samarbeid er alltid til det beste. Her har vi funnet en løsning som sikrer alle medlemmer fri tilgang på livebilder fra Biri, samtidig som det kommer reportasjer på vår hjemmeside nihf.no. Dette er blir en løsning vi er veldig godt fornøyde med, sier NIHF-leder Even Hedland.

Redaktør Ida Nielsen i tølt.no er også glad for løsningen.

– Det er kostbare produksjoner og dette samarbeidet sikrer nå alle som elsker islandshest en livesending som det ellers ikke ville vært anledning til. Vi er veldig glade for samarbeidet med NIHF, som viser at man står skulder ved skulder for å få ut sporten vår, sier hun.

De respektive sidene nihf.no og tølt.no vil opprette egne saker der sendingene vises fra lørdag morgen.

 Malcare WordPress Security