Ri tur og vinn flott premie i desember

Premien i BUFs turkonkurranse i desember er sponset av Draupnir hesteutstyr og er et par Orka gummitøyler med stoppere til en verdi av 890 kroner. Ri på tur og bli med i trekningen! 

Den nye konkurranse for desember er godt i gang på Endomondo:

For å vinne fine premier registrerer man rideturene sine via appen Endomondo, eller bruker en annen valgfri app. Bruker man en annen app må man sende skjermbilde av fire ulike turer til bub@nihf.no. Bruker du ingen apper for å registrere turene dine, men heller liker å ta bilder kan du også gjøre dette, send da bilder fra fire turer i desember til samme mail. For å være med i trekningen må man ha ridd fire turer i tillegg til å sende en mail til bub@nihf.no for å melde seg på, i denne mailen må man også skrive hvilken klubb man tilhører. Vinneren trekkes tilfeldig blant alle deltakere.

Nytt fra januar
Fra og med januar vil vi flytte konkurransen over på facebook da Endomondo legges ned og vi ikke har funnet en god erstatter. Dette vil foregå i en facebook-gruppe som heter NIHF turkonkurranse, og man kan melde seg inn allerede nå.

 Malcare WordPress Security