Ri på tur i april

Bli med på utfordringen, og prøv å ri flest mulig kilometer på islandshest innen utgangen av april! Dette er ikke en konkurranse, men en invitasjon til å teste ut en ny plattform for framtidige konkurranser.

BUB, utvalget for Barn, Ungdom og Bredde, ønsker å sjekke interessen for turkonkurranse blant NIHFs medlemmer. Det har vært forsøkt flere ganger tidligere, med varierende suksess. Nå testes en ny plattform ut for å registrere aktivitet. Appen Endomondo er gratis, og kan brukes til å registrere de fleste former for aktivitet, også ridning.

Denne utfordringen er ment som et tilbud til alle med islandshest, og kan kanskje gjøre det enda mer motiverende å komme seg ut på tur? Det vil ikke bli lagt ut noen form for rangering på våre plattformer, ei heller vil det bli gitt premier.

Da blir det spennende å se om islandshestentusiaster over hele Norge ønsker denne typen konkurranse i fremtiden. Bli med, da vel!

Alle oppfordres til å følge Folkehelseinstituttets føringer. Ri i liten gruppe, maks fem personer og med minst to meters avstand. Det vil si, hold minimum en islandshestlengdes avstand mellom dere! Bruk hjelm og ri fornuftig!

 Malcare WordPress Security