Pinsestevnet avlyst / B-stevne på Biri i juni

Når NIHF av hensyn til situasjonen rundt C-19 ser seg nødt til å avlyse Pinsestevnet 2021 i Seljord, inviterer de samtidig til B-stevne på Biri i sommer og ungdomsleir i Seljord til høsten.

Mange hadde sett frem til Pinsestevnet i år, men det lar seg dessverre ikke gjennomføre innenfor dagens smittevernregler. Påmeldte vil få refundert påmeldingsavgiften.

Plaster på såret
Leder i NIHF, Even Hedland, sier styret er opptatt av at det må opprettholdes aktivitet så langt det er mulig:
– Mange stevner er avlyst, så nå tar vi vårt ansvar og gjør noe med det.  Dette er viktig i forhold til sporten og rekrutteringen. Vi ønsker å få i gang noe positivt, en positiv aktivitet, og den må være i forhold til gjeldende regler. Med nasjonalt B-stevne på Biri og ungdomsleir i Seljord får vi gjort noe både for sport og fritid. Det blir et plaster på såret for «Pinsa». Vi får i gang aktivitet i en vanskelig tid. Stevnet på Biri er åpent for alle, og vi håper på deltakerantall opp mot 130-140. Vi er opptatt av å få et så bra uttakskriterie som mulig for laget, også derfor er dette viktig.

Nasjonalt B-stevne på Biri i juni
B-stevnet på Biri travbane avholdes 17. – 20. juni. Stevnestart vil være torsdag ettermiddag 17. juni for senior og elite. Stevnet vil være i regi av NIHF, men i tett samarbeid med Terje Hagelund og Kjøre- og rideklubben Sleipnir. Mer informasjon og invitasjon til stevnet vil bli lagt ut på NIHFs hjemmeside. Påmelding vil være på Sporti.no.

Ungdomsleir til høsten
Ungdomsleiren i Seljord 8. – 10. oktober vil være for aldersgruppen 12-16 år. Det vil bli en helg med instruksjon, kurs, lek og mye annet. Ungdomsleiren skal være for alle, også for de uten hest. Det vil bli mulighet for å låne hest, og påmeldingsavgiften vil holdes lav. Mer informasjon og invitasjon vil legges ut på hjemmesiden. Påmelding vil være på Sporti.no.

 

I juni blir det nasjonalt B-stevne her på Biri travbane. (Foto: Mette Sattrup)

 Malcare WordPress Security