På vei til VM – møt Sunniva!

Sunniva og Garpur tok sølv i T2U under NM2019 (Foto: Mette Sattrup)

 

Fram til VM i Berlin, som går av stabelen 4. – 11. august, presenterer vi daglig to landslagsryttere. Ungrytter Sunniva Halvorsen er neste ut. 

Sunniva, 19, bor i Skien og er medlem i Fákur Islandshestforening.

 • Hvilke forventninger har du til deg selv og Garpur frá Hvoli under VM?
  De forventningene jeg har til meg selv er at jeg skal prøve å ha det gøy, være den beste versjonen av meg selv og at jeg forsøker å nå nye rekorder. De forventningene jeg har til Garpur er at han er rolig under hele uka, og at han presterer på det nivået jeg vet at han kan. Og så håper jeg at Garpur og jeg klarer å ta medalje for Norge!
 • Har du deltatt i internasjonale mesterskap tidligere?
  Jeg har aldri vært med på noe internasjonalt mesterskap før! Så dette blir veldig gøy, og jeg gleder meg masse.
 • Hvordan har du forberedt deg og hesten til VM?
  Etter NM ga jeg Garpur en uke fri bare for å få slappet av etter gode resultater før vi begynte treningen som normalt. Vi har benyttet sjansen til å trene noe på Kalmo gård med god bane og noe hjelp fra Tina Kalmo. Men nå står han hjemme igjen hvor vi trener som vi pleier, men også mye tur og kos!
 • Hvem er ditt forbilde på konkurransebanen?
  Det er veldig vanskelig å velge ett forbilde, men det må kanskje bli Thomas Larsen da han har vært min instruktør de siste årene og gjort det godt på konkuransebanen.

 

Lykke til! Vi heier på dere!

 

Bio Power Protection – sponser VM-laget