På vei til VM – møt Ørjan!

Ørjan Lien Våge tok gull i V1U under NM2019 (Foto: Mette Sattrup)

 

VM i Berlin nærmer seg med raske skritt, og hver dag fram til starten 4. august vil vi presentere to landslagsryttere, en ungrytter og en senior. Først ut er Ørjan Lien Våge.

Ørjan er 17 år gammel, og bor på Vågstranda i Møre og Romsdal. Han er medlem av Vestnes Islandshestforening.

 • Hvilke forventninger har du til deg selv og Haldir fra Nedreli under VM?
  Den eneste forventningen jeg har til meg selv, er at jeg skal klare å holde hodet mitt under kontroll, og ikke la nerver ta overhånd. Jeg er egentlig ikke en person som blir veldig nervøs, men jeg har kjent litt på det nå før VM. For Haldir så ønsker jeg bare at han skal få en positiv opplevelse, og synes at det er gøy. Det er det viktigeste for meg. Han er en veldig stabil hest, så jeg håper han er like stabil i Berlin!
 • Har du deltatt i internasjonale mesterskap tidligere?
  Jeg deltok på Nordisk mesterskap i Sverige ifjor. Det synest jeg var veldig gøy, så jeg gleder meg veldig til å kunne delta på VM i år!
 • Hvordan har du forberedt deg og hesten til VM?
  Jeg har egentlig bare prøvd å ri som normalt sånn jeg ellers gjør frem mot andre stevner. Haldir er jo i så god form som han kan, så jeg har egentlig bare tatt det litt rolig siden NM. Haldir blir også fulgt opp av kiropraktor så han alltid er frisk i kroppen, i hvertfall før lange reiser som dette!
 • Hvem er ditt forbilde på konkurransebanen?
  Det er vel kanskje ikke noen hemmelighet at jeg ser veldig opp til Stian Pedersen, som har vært min trener i alle år jeg har holdt på aktivt med hest. Jeg ser veldig opp til hvordan han rir og trener både inne og utenfor konkurransebanen!

Lykke til! Vi heier på dere!

 

 

Bio Power Protection – sponser VM-laget

 

 Malcare WordPress Security