På vei til VM – møt Nils-Christian!

Nils-Christian Larsen og Garpur fra Højgaarden tok gull i T1 under NM2019 (Foto: Mette Sattrup)

 

VM i Berlin nærmer seg med raske skritt, og hver dag fram til starten 4. august vil vi presentere to landslagsryttere, en ungrytter og en senior. Neste ut er Nils Christian Larsen.

Nils-Christian bor på gården sin Kronholt i Herning, Danmark. Han rir for Gandur Islandshestforening.

 • Hvilke forventninger har du til deg selv og hestene dine under VM?
  Det klassiske spørsmålet som krever en fyldig svar. Det hele handler om hvorvidt jeg klarer å være nok tilstede sammen med hesten min på dagene hvor vi skal i ilden. Skjer det, har vi kapasitet til å gå til topps! Jeg har kvalifisert begge mine stevnehester, og er meldt til start med dobbelt norgesmesteren Garpur fra Højgaarden i T1 og V1, og norgesmesteren i T2, Isbjørn Vom Schloss Nienover, som reserve og medreisende nedover til Berlin.
 • Har du deltatt i internasjonale mesterskap tidligere?
  Jeg har ridd utallige VM og nordiske mesterskap, samtidig som jeg kontinuerlig starter på kontinentet som følge av å være bosatt så sentralt som i Herning, DK!
 • Hvordan har du forberedt deg og hesten til VM?
  Forberedelsene mine til VM har vært å trappe ned på arbeidet på gården og alt utenfra, slik at alt fokus blir på hovedoppgaven – hestene!
 • Hvem er ditt forbilde på konkurransebanen?
  Den rytteren som utpeker seg i vår sport er islenderen Arni Bjørn Pàlsson. Han er forbilledelig på sportsbanen, kåringsbanen og er et utrolig hestemenneske med den oppriktige passionen utover en brennende interesse for ny kunnskap.

 

Lykke til! Vi heier på dere!

 

 

Bio Power Protection – sponser VM-laget

 

 Malcare WordPress Security