På vei til VM – møt Lona!

Lona og Stóri-Dímon under VM2017  (Foto: Trond Sneve)

 

Lona Sneve og Stóri-Dímon frá Hraukbæ imponerte med to gullmedaljer under VM2017 i Nederland. Nå er ekvipasjen klar for avreise til Berlin.  Ungrytteren er neste ut i presentasjonen av årets landslagsryttere på vei til VM.

Lona,18, er for tiden bosatt i Sverige. Hun representerer Saga Islandshestforening

 • Hvilke forventninger har du til deg selv og Stóri-Dímon frá Hraukbæ under VM?
  Jeg har ingen forventninger resultatmessig til hverken meg eller hesten. Jeg skal ri så bra jeg kan, og ønsker at Dimon skal være med meg gjennom hele stevnet – og at vi skal ha en god følelse gjennom det hele, da dette VM’et er det siste vi gjør sammen. Vi skal ha det gøy en siste gang sammen før han skal pensjoneres.
 • Hvilke internasjonale mesterskap har du deltatt i tidligere?
  Jeg har vært med på landslaget siden 2016, så jeg har ridd to nordiske mesterskap og er nå med til mitt andre VM.
 • Hvordan har du forberedt deg og hesten til VM?
  Vi har forberedt oss med å finpusse litt på formen ut på tur, med fokus om å holde Dimon glad og at han vil ta i litt selv.
 • Hvem er ditt forbilde på konkurransebanen?
  Mine forbilder, både på og utenfor konkurransebanen, er uten tvil Erlingur Erlingsson og Antonia Hardwick.

 

Lykke til! Vi heier på dere!

 

Bio Power Protection – sponser VM-laget

 

 Malcare WordPress Security