NM: Slik gikk B-finalene i tølt

Hedvig E. Enerstvedt og Indía fra Sigersberg.

Her følger du B-finalene i tølt lørdag.

Av Stein Larsen post@trav365.no

T1 Junior: Hedvig E. Enerstvedt og Indía fra Sigersberg ledet fra start til slutt og endte på 6,33, noe som ga en klart A-finalebillett.

– Dette var kjempegøy. Tølt er hennes sterkeste side, men vi har slitt litt en perioden. Men i  det siste har brikkene falt på plass. Nå gleder jeg meg til A-finale, sa den fornøyde rytteren etter øvelsen.

T1 Ungrytter: Her leverte Stakur fra Kringeland og Karoline Ilseth Dahlø en knallsterk øvelse og red seg opp fra fjerde til førsteplass i B-finalen. Dermed er de klare for A-finale. Karakteren ble 6,17.

– I dag er jeg fornøyd. Jeg mistet han litt i hurtigtølten i går, men i dag var han der. Jeg varmet også kortere opp i dag og det tror jeg gjorde at han hadde mer overskudd, sa  Karoline.|

Stakur fra Kringeland og Karoline Ilseth Dahlø.

T1 Senior: Vant B-finalen gjorde An-Magritt Morset Hegstad sin egenavlede Diva fra Stugudal på fine 6,89.

– Jeg er litt overrasket. Hun var ikke helt på plass i arbeidstempo, men likevel holdt det til seier og A-finale. Klarer jeg å få henne på plass i finalen, er det mer å gå på, sa hun etter seieren.

An-Magritt Morset Hegstad og Diva fra Stugudal.

 Malcare WordPress Security