NM: Disse toppet i T2

Sigrid Rypdal Gjul og Glitnir fra Skeidsvoll.

Norgesmesterne i T2 er kåres. Her finner du dem.

Av Stein Larsen post@trav365.no

T2 junior: Frøydis Musdalslien og Kormákur frá Miðhrauni ledet etter uttakningene og startet med å lede finalen. Så skulle det bli dramatikk. Hesten fungerte ikke optimalt på slakke tømmer og ble hardt trukket for det. Dermed kunne  Sigrid Rypdal Gjul og Glitnir fra Skeidsvoll stikke av med seieren etter en sterk oppgavedel på slakke tømmer. De vant på 5,88. Sølvet gikk til Cilem Taman, mens Frøydis Musdalslien og Grete Fostervoll Flemmen delte bronsen.

Sigrid Rypdal Gjul og Glitnir fra Skeidsvoll.

 

T2 Ungrytter: Lotte Thoresen ledet klart før siste oppgavedel med Sálmur frá Pulu. Delen med slakke tømmer teller dobbelt og det var stor spenning knyttet til om noen kunne innhente lederen. Herman Gundersen og Dimmalimm fra Midtlund leverte en strålende oppgavedel og snappet med det seieren etter å ha lagt på en tredjeplass etter uttakningen. Dermed ble Hrani-rytteren Norgesmester på 6,25, foran Lotte og Bjørg Fostervoll Flemmen med Gandur fra Ågreneset på tredje.

Herman Gundersen og Dimmalimm fra Midtlund.

T2 Senior: Hva vinner Christina Lund og Lukku-Blesi frá Selfossi på? Det var det mest spennende i T2 for de voksne. Og ekvipasjen skuffet ikke. Fritt valg tempo tølt til 8,0 og sakte tølt til 8,0 ble fulgt opp med tølt på løse tøyler til 2 x 9 og en 8,5. Det ga samlet  karakter på 8,42. Sølvet gikk til Nói fra Jakobsgården og Stian Pedersen og bronsen til Hege Thorsbye Andersen og Brúsi fra Helledige.

Lukku-Blesi frá Selfossi.

 

HER ER ALLE RESULTATENE

 

 Malcare WordPress Security