Måtte tenke helt nytt

Louisa Husby Sem og Bakkus.

Louisa Husby Sem måtte tenke helt på nytt da hun red inn i tøltfinalen. Men hun holdt hodet kaldt.

Av Stein Larsen – post@trav365.no

Sammen med sin Bakkus gikk hun til topps i T3 for ungryttere.

– Det ble litt annerledes enn jeg hadde tenkt, for konkurransen startet på en annen hånd enn det jeg hadde tenkt og planlagt. Dermed måtte jeg tenke helt på nytt. Det er en ting med hesten, den klarer seg, men det er oppi mitt hode det rører seg, forteller hun.

Hun klarte imidlertid å holder roen

– Ja, vi løste det og hesten var flink. Det er verdens snilleste hest. Nå satser vi videre. Det blir nok noen stevner til. Innimellom skal han få masse hvile og kos, sier hun.

På spørsmål om Nordisk Mesterskap neste år er et mål, nøler hun.

– Det viktigste er at hesten fungerer og fortsetter å levere. Så får det eventuelt komme som en bonus. Det er ikke noe jeg tenker på. Jeg vil bare ha det gøy og levere med Bakkus. Det er det viktigste, smiler hun.

 Malcare WordPress Security