Jarlsberg klar for NM Gæðingakeppni

Årets norgesmesterskap i Gæðingakeppni finner sted på Jarlsberg Travbane helgen 6. – 8. september. Lokallaget Stormur er arrangør, og ønsker både deltakere og publikum velkommen!

NM er årets siste Gæðinga-stevne. I tillegg til å kåre norgesmestere, blir det derfor også premieutdeling til vinnerne av årets Gæðinga-cup.  Følgende 5 stevner er med i Gædinga-cupen i år:

– Mjøsmót
– Sunnamót
– Midtnorgesmót
– Bjerkemót
– NM i Gædingakeppni

Det er snittet av de to beste resultatene en ekvipasje oppnår som teller. Det vil si at man må ha deltatt på minst to av stevnene for å være med i cup’en. Det er kun uttagninger i gæðingaklassene som teller, og det kåres cupmester i barneflokk, ungdomsflokk, ungrytterflokk, B-flokk og A-flokk. Det vil ikke kåres cupmester i c-flokk, da dette er en fritidsklasse, ei heller egen mester i den nye klassen ungrytter A-flokk, ettersom denne kun tilbys på ett stevne. Resultatene fra ungrytter A-flokk vil telle inn i vanlig A-flokk.

Første start i årets NM Gæðingakeppni, som er det andre offisielle NM i denne grenen noensinne,  går lørdag kl. 1100 på Jarlsberg Travbane. Mesteskapets siste klasse, A-finalen i A-flokk, avrunder det hele søndag kl. 1620.

Vel møtt!

 

Fjorårets norgesmestere B-flokk: Álfur frá Selfossi og Christina LundMalcare WordPress Security