Instruktørseminar 2021

Alle instruktører og alle dere som underviser inviteres herved til en helt ny form for instruktørseminar.

Merk deg at påmeldingsfristen er kort, 10. januar, men vi håper og tror at den løsningen vi kan tilby allikevel vil være overkommelig og gjennomførbar for de fleste av dere!

Vi møtes digitalt hjemmefra og sammen i en felles læringsprosess. Det eneste du trenger er internett og gratisprogrammet «Zoom» – som kan lasted ned både på PC, mac, pad og telefonen.

Seminarholdere er Gait Academy med kunnskapsrike og unike Bent Rune Skulevold, samt vår rykende ferske internasjonale ekspert, FEIF Level 4 instruktør, Stian Pedersen. En kunnskapsrik og super duo som har lang og bred erfaring innenfor undervisning, utdanning og ikke minst det digitale.

Seminaret arrangeres i samarbeid med NIHF, og vi har brukt en god måned på å utvikle et spennende og bra konsept for alle instruktørene våre.

Seminaret er godkjent som videreutdanning etter FEIF sine regler (CPD). Alle instruktører må delta på seminar minst hvert 3.år for å opprettholde sin status og stå på NIHF og FEIF sine lister. 2020 utgikk fra kravene, men fra 2021 gjelder kravene igjen.

 Malcare WordPress Security