Fulltegnet Icehorse Festival

 

Da registreringen for ryttere til årets Icehorse Festival åpnet, var interessen så stor at konkurransen ble utsolgt i løpet av tre minutter.
– Vi ble svært overrasket da registreringen ble fylt så fort. Det er veldig flott å få en så fantastisk respons, og selvfølgelig vil vi gjøre vårt beste for å oppfylle alle forventninger og gjøre disse fire dagene til en minnerik fest, sier Stine Sandahl, en av arrangørene bak Icehorse Festival.

4.-7. april vil MCH Messecenter Herning være arena for konkurranser i verdensklasse med hester fra hele nord- og sentral-Europa – og med spennende nytt på programmet. Tidligere verdensmestere og nordiske mestere deltar på årets Icehorse Festival. Hester i verdensklasse er påmeldt, hester som kjemper for en plass på verdensranklisten, så vel som unghester som vil bli vist for et stort publikum for første gang.

Verdens største innendørsstevne for islandshester
I fjor var Icehorse Festival den første i sitt slag, og arrangørene bestemte seg raskt for at de ville gjenta suksessen i 2019 – ikke minst etter mange positive tilbakemeldinger fra ryttere, dommere, besøkende og utstillere. I tillegg til gang- og töltklassene i sport, vil det i år være A- og B-klasser for unghester, Futurity-klassene, hvor 5 og 6 år gamle hester kan vises i en blanding av sportsklasser og oppvisning.

I tillegg til sportsklassene, Futurity-klassene og hingsteshowet, vil det være et 3.000 m2 stort shoppingområde i hall M med omtrent 50 forskjellige utstillere. Videre vil det bli interessante forelesninger om alle typer temaer om islandshesten, presentert av Dansk Islandshestforening (DI), og mulighet for å delta i daglige rideryoga-sesjoner. Det er forventet 10 000 besøkende.

I løpet av de fire dagene festivalen varer, vil det også være flere overraskelser i form av show og annet. Hva det vil bli, er foreløpig en hemmelighet, men arrangørene lover at det vil være spektakulært.

(Kilde: Pressemelding fra IcehorseFestival)

Fra Norge er følgende ekvipasjer påmeldt:

Agnes Helga Helgadóttir / Sigur fra Jakobsgården / T.1, 4.1

An-Magritt Hegstad / Díva fra Stugudal / T.1

An-Magritt Morset Hegstad / Hlekkur frá Ytra-Vallholti / T.1, 5.1

Carolin Storebø / Stjörnustæll frá Dalvík / T.2, 5.1

Carolin Storebø / Fjarki frá Breiðholti, Gbr / T.1, 4.1

Eline Bengtsen / Pistill frá Litlu-Brekku / T.2, 4.1

Elise Lundhaug / Bikar frá Syðri-Reykjum / T.1

Elise Lundhaug / Kvaran fra Slippen / T.1

Rikke Skogstad / Dreki frá Útnyrðingsstöðum / T.4(V), 5.2(H)

Stian Pedersen / Nói fra Jakobsgården / T.2, 5.1

Thomas Larsen / Sýn fra Kálfsstöðum / 5.1

 Malcare WordPress Security