Ice Test: Sikret egen avtale

NIHF har signert en avtale med Blackbuck Software GmbH, som leverer konkurransesystemet IceTest NG.

Av Stein Larsen

NIHF har signert en avtale med Blackbuck Software GmbH, som leverer konkurransesystemet IceTest NG.

IceTest NG er det konkurransesystemet NIHF og klubbene brukte før SportFengur. I ettertid har ike SportFengur stått til forventningene og flere ønsker å gå tilbake til IceTest NG.

– Med denne avtalen gjør vi det nå mulig for klubbene å velge om de vil bruke IceTest NG eller SportFengur. Gjennom avtalen kan NIHF sette opp så mange brukere og konkurranser vi vil. Jan Petter Reiersen vil være teknisk kontaktperson. Han vil sette opp et par web-kurs for klubbene etter påske, slik som vi gjorde da vi introduserte SportFengur, opplyses det fra NIHF sentralt.

Klubbene får selv velge hva de vil bruke.

– Vi er ikke forpliktet til å bruke IceTest NG til konkurransene våre. De som vil kan fortsette å bruke SportFengur, og man kan også prøve IceTest NG og gå tilbake til SportFengur om man vil det. Bruksgebyr er omtrent det samme som for SportFengur: 1,60 euro per kombinasjon + moms, heter det videre.

Det skal være flere fordeler med IceTest framfor SportFengur

– Lettere overføring av data fra Sporti til IceTest NG. Man slipper å plotte inn hver deltakere. Det gjør det lettere for sekretariatet som bare kan importere deltakere i stevnet inn i systemet. IceTest har også langt bedre brukervennlighet for ryttere og publikummere. Appen til IceTest NG heter nettopp IceTest NG og har et langt enklere brukergrensesnitt enn LHKappi som er appen til SportFengur, sier Reisersen.Malcare WordPress Security