Feststemt åpning av Hrimfaxihallen

 

Varaordfører i Risør, Elen Lauvhjel knytter opp sløyfebåndet, og erklærer hallen for åpnet. Rekruttene er Signe Solberg og Catalina Trulssen.

 

Hallen ble åpnet lørdag 13. april av varaordfører i Risør, Elen Lauvhjel. Hun stilte med ordførerkjede, red inn i hallen og knyttet opp sløyfebåndet som ble holdt av to av klubbens rekrutter.

Åpningen ble feiret med rideoppvisning og pølse- og kakefest.
– Vi hadde et variert program med kvadrilje, brustølt, gangartsoppvisning, sprang, flaggritt, trial- løype for rekruttene og avsluttet med prøveriding for alle som hadde lyst.  Det kom mange tilskuere og arrangementet ble svært vellykket, sier leder i Hrimfaxi Hesteklubb, Trine Lise Bergum.

Spesiallaget kake til åpningen. Kaken er laget av klubbmedlem og konditorlæring Jeanett Trulsvik.

Stålhall

Hallen er en stålhall 20 x46m. Ridebanen er på 20x40m. På de siste seks meterne er det nå tre store hestebokser, og det skal komme klubblokale og toalett i løpet av neste vinter. Hallen har kostet 4.5 mill og er blitt realisert ved hjelp av spillemidler, midler fra Risør kommune, Gjensidigestiftelsen, klubbmidler og dugnadsinnsats.

Trening, kurs og konkurranser

Trine Lise Bergum forteller at de er strålende fornøyd med å ha fått et samlingssted for hest med trygge ridemuligheter året rundt:
– Hallen skal brukes til trening, kurs og konkurranser. Vi håper at hallen kan stimulere til mer aktivitet og flere medlemmer.  Det vil også være mulighet for andre å kunne leie seg inn og bruke hallen til andre ting enn hest, som for eksempel hundetrening.

Hrimfaxi Hesteklubb er lokalisert i Risør kommune, og har medlemmer fra Arendal/ Froland til Sannidal/Kragerø.

Belinda Sagmoen på Skundi demonstrerer flaggritt.

Henning Lundby fra Stålhallen skrøt av samarbeidet med hesteklubben og overrakte blomster til leder av Klubben Trine Lise Bergum.

(T.v.) To fornøyde rekrutter. Catalina Trulssen (11 år) har drevet med hest siden hun var 5 år og begynner å få mye erfaring. Hun var med på trialløypa. Emma Jakobsen (6år) hadde nesten ikke sovet om natten fordi hun gledet seg sånn til åpningen og til å ri. (T.h.) Johannes Brekke på hesteryggen for første gang.Malcare WordPress Security