Her kommer årets NIHF cup i sør

Anlegget til Faxi Islandshestforening. Foto: Terje Litlås

Kun et lokallag søkte på årets NIHF-Cup i sør, men de har også et av landets råeste anlegg. Samtidig vil NIHF ha cup i nord.

Av Stein Larsen  – post@trav365.no

Fristen for å sende inn søknad for å arrangere NIHF-Cup i 2021 gikk ut 18. februar.

– Innen fristen mottok vi én søknad, men for en søknad. Faxi Islandshestforening hadde satt sammen en knallgod søknad hvor de fortalte om hvordan de vil legge til rette for en fantastisk leir i sør. Vi i utvalget var ikke i tvil om at dette var en enkel avgjørelse, vi forlenger ikke søknadsfristen for NIHF-Cup i sør, men tildeler Faxi Islandshestforening NIHF-Cup 2021 for Sør-Norge. Faxi ønsker å arrangere leiren fra 19.-25. juli 2021, datoer som passer veldig godt inn i terminlisten både for NIHF og Faxi, forteller Kari Egelandsdal .

Fortsatt vil man arrangere en egen cup i nord, og etterlyser arrangører.

– Vi ønsker fortsatt å få til å arrangere en NIHF-Cup i den nordre delen av landet vårt. Det er stadig flere aktive unge ryttere også i nord, men vi har aldri klart å arrangere en NIHF-cup som ikke har hatt svært lang reisevei for disse. Dette håper vi å få en endring på i 2021. Holder du til i Nord-Norge og vet om en klubb som burde søke om å arrangere NIHF-Cup i 2021, send de eller oss tips Vi forlenger fristen for å sende søknader til NIHF-Cup i nord til 31. mars, forteller hun.

Søknader sendes til buf@nihf.no.

 Malcare WordPress Security